Kezdőlap
Céginfó
Akciók
Ajánlatkérés
Partnereink
Kapcsolat
Isoflex Alu párazáró fólia
 Felhasználási terület: Nem páraáteresztõ tetõalátétfólia kétszeres tetõ átszellõztetéssel, hõvisszaverõ felülettel, szabadon belógatva 20° hajlásszög feletti tetõknél, fokozott hõterhelésre. Hõszigetelés belsõ oldalán párazáró rétegként is alkalmazható, pára és légzáró módon ragasztott toldásokkal magas páraterhelés esetén is. 
116Ft/ m² (60 m2 tekercs)
Páraáteresztő fólia 75m²/tekercs
 Anyaga: Hagyományos, PP hálóval erõsített PE tetõfólia mikroperforációval
Felhasználási terület: Nem páraáteresztõ tetõalátétfólia kétszeres tetõ átszellõztetéssel, szabadon belógatva 25° hajlásszög feletti tetõknél, normál hõterhelésre.
179,-/m²
Mastermax 3 eco (75 m2/tekercs)
 Modern páraáteresztõ, filcrétegbõl, vízzáró membránból és fedõrétegbõl álló tetõfólia. A membrán pórusai vízre zárnak, száradáskor kinyitnak
187 Ft/m2
Airvent Rolomat
 niverzális szellõzõ gerincalátét elem, 190 mm, 280 mm és 330 mm széles, 5 fm hosszú tekercsben
Funkció: kúpcserép alatti kiszellõzést biztosítja fokozott vízzárás és porhózárás mellett. Szélein öntapadó csíkokkal rögzíthetõ a cserép felületéhez. Alkalmas tetõ és élgerincen is.
Szabad szellõzõ keresztmetszet: 125 cm2/fm tetõsíkonként 
5.400/5fm
Tetőkibóvó ablak
 A Fakro tetõkibúvó ablakok szerkezetüknek és méretüknek köszönhetõen megkönnyítik a tetõre való kijutást a karbantartási munkálatok elvégzése céljából.
18,900 Ft
Kúpcserép Rögzítő
 Festett fém rögzítõelem
Funkció: kúpcserép elemek rögzítésére szolgál 

Anyagszüklet:

Kúpcsespenként 1db.

79 Ft/db
Műanyag Lezáró Fésű
 Anyaga: 1 m hosszú fésûs szellõzõelem PVC-bõl
Funkció: íves cserepeknél megakadályozza, hogy a madarak bejussanak a cserépléc és a hullámok közötti résen keresztül a fedés alá, miközben a beszellõzést biztosítja
180 Ft/db
Univerzális Élgerinc elem 50mm.
 Színes rugalmas szivacs elem
Funkció: a kúpcserepek egyenletes felfekvését biztosítja tetõ és élgerincen, miközben a cserép és a kúp közötti rést tömíti. Magas porhó és vízzárást biztosít, de akadályozza a kiszellõzést, ezért csak szellõzõcserepekkel kiegészítve vagy alátéthéjazat nélkül készülõ fedések eset
790 Ft/db
Kúpcseép Lezáró
 PVC vagy fém anyagú perforált lemez
Funkció: gerincvégek szellõzõ lezárására szolgál, madarak bejutásának megakadályozása mellett
Szabad szellõzõ keresztmetszet: 16 cm2/db
362 Ft/db
Síkpala 40x40
 
296 Ft/db
Hullámpala B65
  Igazi örökzöld termék, mely már évtizedek óta bizonyít, mégis még mindig modern. A Cembrit Basic hullámpala éghetetlen, nem korrodál, rendkívül ellenálló, és csúszásmentes fedőrétege hosszú élettartamot biztosít. Vízzáró alátétfedéssel 70-os tetőhajlásszögtől alkalmazható, négyzetméter súlya kb.: 15 kg.
Copyright © 2011 Ferencz és Társa Kft. - weblapkészítés -